top of page
Pensioen

Pensioen: In de meeste gevallen is het wettelijk pensioen dat u zal ontvangen niet voldoende om uw huidige levensstijl en uitgavenpatroon te behouden bij pensionering. Misschien heeft u bepaalde dromen zoals het maken van een wereldreis of het aankopen van de oldtimer van uw dromen bij pensionering. Hou er dan rekening mee dat met uw wettelijk pensioen dit meestal niet zal lukken. Met enkele eenvoudige stappen kan u deze kloof al dichten. Dit doen we op de meest fiscaal vriendelijke manier en zo kan u met gemoedsrust uw toekomst tegemoet. Hoe eerder u start, hoe beter dus wacht niet langer. Via onze partner in kredieten kan u ook een bulletkrediet aan voor uw financiering van uw woning, tweede verblijf, renovatie en/of herfinanciering. 

 

 

 

ons aan-bod

Pensioen sparen

Dit is een basis voor iedereen. U krijgt een belastingvermindering van max. 30% (max. €317,50) afhankelijk van hoeveel u spaart.

Langetermijnsparen

Hier geldt een belastingvermindering van 30% en kan u mits u aan de voorwaarden voldoet kan u zelfs na pensionering ook van dit fiscaal voordeel genieten. 

IPT

Hier zorgt uw vennootschap voor uw pensioen als fiscaal interessant en aftrekbaar als beroepskost. Dit is interessanter als we naar het netto voordeel kijken dan een loonsverhoging of dividenduitkering. 

VAPZ

Ook hier is een fiscaal voordeel van kracht en zal de bedrijfsleider zelf meestal betalen en niet de vennootschap. Voorschot op polis is hier ook mogelijk zoals bij IPT. 

Niet fiscaal

Dit wordt gebruikt wanneer de fiscale opties om pensioenkapitaal op te bouwen niet voldoende zijn om tot uw gewenst bedrag te komen. Hier kan u uw geld ook optimaal doen renderen.

Groepsverzekering

Als loontrekkende kan uw werkgever een groepsverzekering voorzien. Zo wordt er mee voor uw pensioen gespaard. We voorzien dit ook als dienst naar werkgevers voor hun medewerkers.

Lifelong income

Wilt u een gegarandeerd aanvullend inkomen uit uw opgebouwde kapitaal halen in een levenslange rente? Dat kan met Life Long Income

Assulab-026.jpg

Hoe gaan we te werk? 

Het aanbod van ASSULAB is groot, te groot om hier helemaal uit de doeken te doen. We werken dan ook steeds op maat van uw persoonlijke situatie en (financiële) dromen en wensen. Bent u zelfstandige, bedrijfsleider, loontrekkende, HR verantwoordelijke of op pensioen? U bent u bij ons steeds aan het juiste adres.

 

Vraagt u zich onderstaande wel eens af? 

\\ Wil u weten of u voldoende verzekerd bent of net onderverzekerd?

\\ Weet u of u voldoende pensioenkapitaal zal ontvangen om uw huidige levensstijl te behouden? 

\\ Wil u als zelfstandige uw kapitaalopbouw zo fiscaal vriendelijk als mogelijk organiseren? 

\\ Wil u uw omzet verzekeren? 

\\ Zoekt u een interessante en efficiënte financieringsmodule voor een renovatie/aankoop van een woning of een tweede verblijf? 

\\ Wilt u uw gezin financieel onafhankelijk laten na uw overlijden? 

\\ Hoeveel erfbelasting zullen mijn nabestaanden moeten betalen?

\\ Na hoeveel jaar kan ik mijn kapitaal laten verdubbelen en hoe doe ik dat? 

\\ Ik zoek een oplossing voor een financiële bescherming bij ziekte & ongeval

\\ Hoeveel kost een ziekenhuisopname en hoe kan ik me hiervoor indekken? 

 

Wij hebben de oplossing voor u. 

Maak hieronder een afspraak met ons en we bekijken samen met u via een doorgedreven analyse uw persoonlijke situatie. Dit gieten we een LIFE PROTECTION PLAN zodat u steeds een volledig overzicht hebt van uw financiën en dekkingen. Zo kan u met gemoedsrust de toekomst tegemoet. 

 

Dit alles is vrijblijvend dus waar wacht u nog op? 

Ziekte & ongeval

Ziekte & ongeval: We gaan specifiek na wat er gebeurd met het eigen inkomen maar ook met gezinsinkomen na een mogelijk ongeval of ziekte. Welk bedrag u na de wettelijke uitbetalingen graag zou overhouden, daar kan u zich voor indekken. Wat u wettelijk zou ontvangen is in bijna alle gevallen ontoereikend of u nu loontrekkende of zelfstandige bent. 

 

 

 

klik op de

vakken hiernaast om meer uitleg te zien per aanbod  

Gewaarborgd inkomen

Uw inkomen kan verzekerd worden. Wanneer u arbeidsongeschikt bent door ziekte of ongeval, valt een groot deel van uw inkomen weg als u hiervoor niet zelf of via uw werkgever bent ingedekt. 

Omzetverzekering

Dit is ideaal voor een keyman als zelfstandige in de vennootschap. Wanneer die persoon tijdelijk uitvalt is het risico hoog dat de omzet een grote val maakt, tenzij u zich hiervoor verzekerd.

Hospitalisatie en tandverzekering

Een ziekenhuisopname brengt meestal een hoge rekening met zich mee. Met een hospitalisatieverzekering van DKV kan u zich hiervoor behoeden. Ook een tandzorgverzekering is mogelijk

Blogs over ziekte & ongeval
OVERLIJDEN

Overlijden: Niet iedereen wil hiermee geconfronteerd worden wanneer die in goede gezondheid verkeert. Wel is het een feit dat iedereen ooit zal sterven en hiermee emotionele, administratieve en financiële gevolgen gepaard gaan voor uw nabestaanden. Om hen zoveel mogelijk te besparen kan u wel enkele eenvoudige stappen ondernemen zodat u de ruimte kan geven om te rouwen om uw verlies.

Concreet gaan we de financiële en administratieve gevolgen na van uw overlijden. Het ideale gezinsinkomen na overlijden wordt bekeken ten opzichte van mogelijke wettelijke bedragen. We nemen de erfbelasting onder de loep alsook de financiële impact van uw uitvaart wordt in kaart gebracht.

Overlijdenswaarborg

Het gezinsinkomen wordt op deze manier verzekerd bij uw overlijden. Dit wordt volledig op maat van uw situatie bepaald. Wanneer gaan de kinderen uit huis, heeft uw partner een eigen inkomen,...?

Successieplanning

Er kan overlijdenswaarborg voorzien worden voor de te betalen successierechten zodat u of uw erfgenamen hier niet van wakker hoeven te liggen. Wij berekenen dit voor u. 

Schuldsaldoverzekering

Een schuldsaldoverzekering is een must om specifiek uw hypotheekaflossing te verzekeren. Dit kan ook in verschillende vormen aangaan worden. 

Uitvaartverzekering

Bij een overlijden komen afhankelijk van de wensen hoge uitvaartkosten bij kijken. Dit kan eenvoudig ingedekt worden met een DELA uitvaartverzekering. 

After Life Wishes

U bent de regisseur van je leven. Wil U dit ook zijn op je eigen begrafenis? Met dit product zijn we uniek in de markt en kan u zo uitgebreid als u wil, samen met ons, uw wensenpakket voorzien voor uw uitvaart

Investeringskrediet indekken

Heeft u een investeringskrediet afgesloten? Dan kan u hier best ook een dekking nemen voor het geval u zou overlijden en uw nabestaanden dit krediet niet verder hoeven af te betalen. 

Aandeelhoudersverzekering

Wanneer u of een medebestuuder zou overlijden gaan meestal de aandelen van de vennootschap naar het nalatenschap. U kan dit ook anders oplossen en dit bedrag indekken zodat u of uw vennoten de aandelen kunnen overnemen.

Blogs over overlijden
BELEGGEN

Beleggen: Vandaag brengt een spaarboekje een negatieve rente met zich mee. Beleggingen zijn geen optie maar een noodzaak geworden!

Vanaf €40 per maand kan u al instappen en zo u geld optimaal laten renderen. We bepalen samen uw beleggersprofiel en kijken dan wat u interessant vindt en wat de verhouding moet zijn van obligatie- en aandelenfondsen. 

Gebruik dit extra kapitaal voor uw droomreis, duwtje in de rug voor uw kinderen later, aanvulling van uw pensioenkapitaal, huwelijk,... 

Lees hier alle blogs over beleggen

AANBOD VOOR WERKGEVERS

Aanbod voor werkgevers: Als werkgever of hr-manager bent u constant op zoek naar manieren om uw medewerkers maximaal te motiveren. Of om in de war-on-talent die ene witte raaf te strikken. Wat kan u beter in de strijd gooien dan een aantrekkelijk pensioenplan? Voor u als werkgever zijn de premies fiscaal aftrekbaar. Iedereen tevreden dus!

We delen de mogelijke oplossing in volgens 5 categorieën:

1.      Hospitalisatieverzekering

2.      Groepsverzekering

3.      Invaliditeitsbescherming 

4.      Overlijdensverzekering

5.      Bonusplan​

Lees hier alle blogs over ons werkgeversaanbod

Aanbod ASSULAB.png
bottom of page