top of page
  • Foto van schrijverASSULAB

A new star is born: ASSULAB

Bijgewerkt op: 13 jan. 2020

We stellen u graag voor aan ASSULAB. Vanaf vandaag geven we onder deze koepel graag dezelfde service zoals u kende onder Assutheek maar dan net met dat tikkeltje meer. Door de mooie historie en opgebouwde kantenportefeuille kan ASSULAB al goed starten met ineens 25 jaar ervaring in de verzekeringsbranche. Geen nood, de zaakvoerder blijft ongewijzigd alleen wordt onze aanpak nog meer klantgericht en moderner.


Waarom dan de verandering van logo en naam vraagt u zich af?

"We willen onze aanpak steeds verbeteren, moderniseren en gaan innoveren. Ook een nieuwe look en feel met nieuw logo hoort hier volgens ons bij. De markt verandert op alle vlakken en ook wij moeten mee. We gaan nog dieper uw huidige situatie analyseren en fiscaal optimaliseren en indekken. We hebben hiervoor enkele unieke rapporteringsmodules ontwikkeld die we graag op uw persoonlijke situatie toepassen. U zal versteld staan van de uitkomsten hierin. Ook zetten we een exceptioneel pakket in de markt om u wensen uitermate te ontwikkelen en vastleggen. We vertellen jullie hier binnenkort graag meer over. Ook zal ASSULAB meer hun expertise delen in de vorm van tips en tricks en dit actief op social media en andere online kanalen gaan plaatsen. Dit om jullie, onze klanten, zo goed mogelijk in te lichten over de markt en eventuele interessante veranderingen”

zegt Ray De Roover-Tilleman, zaakvoerder van ASSULAB.


De klant staat centraal en we maken voor hem/haar, of die nu bediende, zelfstandige of bedrijfsleider is, een LIFE PROTECTION PLAN op maat. Dit maken we gratis en vrijblijvend aan waarbij we tot bij u op kantoor of thuis komen om u tijd te besparen. Met dit LIFE PROTECTION PLAN ontwerpen we samen uw toekomst op lange en korte termijn en beschermt u uzelf en uw gezin en inkomen. Zo is er gemoedsrust en vertrouwen in de toekomst en helpen wij uw dromen te realiseren. U kan bij ons terecht voor een omzetverzekering tot een goed gedekte hospitalisatieverzekering tot successieplanning tot uitvaartverzekering en tot alle benodigdheden om een eventuele pensioenkloof te dichten tot het voorzien van een stabiel gezinsinkomen na ziekte, ongeval of overlijden.


Wilt u samen met ons uw LIFE PROTECTION PLAN opstellen? Wacht niet langer en beslis nog vandaag om een afspraak vast te leggen en de lange en korte termijn toekomst van u en uw gezin te beschermen. Zo kan ook u, net als onze andere klanten, met gemoedsrust en vertrouwen uw toekomst tegemoet gaan.


Tot binnenkort?

Ray De Roover Tilleman \\ Zaakvoerder Assulab


Zaakvoerder ASSULAB
Ray De Roover-Tilleman


Telefoon: 0477 32 98 03    Mail: ray@assulab.be

Locatie: de afspraak gaat door bij u op kantoor of bij u thuis wanneer het u best past126 weergaven0 opmerkingen

댓글


bottom of page