top of page
  • Foto van schrijverASSULAB

Hoeveel kost een ziekenhuisopname?

De voorbije dagen konden jullie via onze social media zelf raden wat de kost was in enkele van de reële situaties waarbij hospitalisatie in een ziekenhuis nodig was om diverse redenen. We vinden het belangrijk dat jullie dit weten en hier rekening mee houden. In dit artikel kunnen jullie de volledige verhalen onderaan in de foto's nog eens doornemen.


Helaas is ziekte of een ongeval niet te voorspellen. Andere ziekenhuisopnames zoals een bevalling kan u 9 maanden op voorhand plannen al is daar de kost zonder een hospitalisatieverzekering ook enorm hoog en in het geval van het voorbeeld van Sofie die met een keizersnede is bevallen was de kost normaal meer dan €5.000 die ze normaal moest opleggen. Al een geluk had ze een geschikte dekking voorzien.


ASSULAB werkt al meer dan 10 jaar samen met DKV, de marktleider in aanvullende gezondheidsverzekeringen. Of je nu op zoek bent naar een onbeperkte hospitalisatiedekking tegen een aantrekkelijke premie of naar een verzekering die heel het jaar door een tussenkomst voorziet voor je medische kosten, we hebben een oplossing voor u. We schetsen hier graag de voordelen van een hospitalisatieverzekering van DKV :

  • Maximale terugbetaling van je medische kosten gelinkt aan een hospitalisatie, ook in het geval van een daghospitalisatie of gipskamer

  • Terugbetaling van je medische kosten 30 dagen vóór en tot 120 dagen na een hospitalisatie

  • Terugbetaling van je medische kosten van Zware Ziekten, met of zonder hospitalisatie

  • Vrije keuze van arts en ziekenhuis

  • Competitieve premie, in functie van de leeftijd

  • Levenslange dekking

Ontvangt u graag een offerte op maat en wil u zich net als onze andere klanten indekken en u behoeden voor rekeningen na hospitalisatie? U geen zorgen te hoeven maken voor dit soort hoge bedragen zal gemoedsrust en vertrouwen in de toekomst bieden. Contacteer ons dan voor het maken van een afspraak waarbij we gaan kijken naar een geschikte oplossing voor u. We maken graag tijd en komen tot bij u om u van dienst te zijn.


Tot binnenkort?

ASSULAB

Ray De Roover-Tilleman


Telefoon: 0477 32 98 03    Mail: ray@assulab.be

Locatie: de afspraak gaat door bij u op kantoor of bij u thuis wanneer het u best past
28 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page