top of page
  • Foto van schrijverASSULAB

Sparen voor uw toekomst, inclusief de meest aantrekkelijke fiscale voordelen? 🤔

Ja hoor, dat kan! 😁 Want door de individuele pensioentoezegging, of kort gezegd IPT, kan u als zelfstandige met vennootschap een financieel gunstige toekomst creëren en dat op de meest fiscaal voordelige manier. In 9 op de 10 analyses die we maken, is IPT 'the way to go', een overduidelijke winnaar! 👌


Waarom u hieronder dus best verder leest? Omdat wij daar al kort even de voordelen voor u hebben opgesomd. ✔️


⚡️ Uw vennootschap zorgt voor uw pensioen én u kan dit fiscaal inbrengen. Want jawel, de premies zijn volledig aftrekbaar als beroepskosten.


⚡️ Uw IPT is ruimschoots voordeliger dan een loonsverhoging of dividend. Een kleine berekening maakt dit vaak al snel duidelijk.


⚡️ Voordelig investeren in vastgoed? CHECK! De aankoop van een tweede verblijf of een renovatie van uw huidige woning of nieuwe droomwoning kan gefinancierd worden met een voorschot op uw IPT. Dat is dus simpelweg vroeger genieten van uw spaargeld!


⚡️ Extra bescherming voor u en uw gezin én jullie gezamenlijke levensstandaard. Want een goede financiële planning betekent automatisch een goede bescherming voor de toekomst!


Een extra woordje uitleg bij die voordelen? Die geven we graag in ons blogbericht. Klik simpelweg op onze link in bio en neem even de tijd om dit artikel rustig door te nemen. 🤓


Geen zelfstandige met een vennootschap? Geen nood, want ook voor u zijn er tal van mogelijkheden om aan een goede pensioenopbouw te werken.


Heeft u al eens nagedacht over zo'n analyse?👇
10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page