top of page
  • Foto van schrijverASSULAB

We stellen ons even voor: Dominique

Aangenaam, mijn naam is Dominique.👋⠀

Vanaf 01 oktober ben ik officieel bestuurder bij Assulab, dus ook ik wil me graag even kort voorstellen. Benieuwd naar wat ik zoal doe in het dagelijkse leven? 👇⠀

Voordat ik mijn start maakte bij Assulab, was ik 10 jaar werkzaam in de mediasector. Na een dagelijkse aanwezigheid op het 'Kleurt-je-dag-plein' in Vilvoorde en het succesvol vanaf nul uitbouwen van een online ondernemersnieuwsmerk, was het tijd voor een nieuwe uitdaging! 💥 Mijn diploma TEW bezorgde mij voldoende economische en financiële kennis, een ideale aanvulling op mijn doorgedreven ondernemerszin. ☑️⠀

In het dagelijkse leven ben ik wat ze noemen een echte 'foodie'. Ik kook bijzonder graag, maar een recept volgen? Dat is dan weer niet voor mij weggelegd 😉 Want koken, dat doe ik vooral met véél passie. Een kernwoord dat mij beschrijft doorheen mijn leven, zowel privé als in mijn job. Altijd in de 200%-modus : CHECK! ⠀

Een paar weken geleden had ik het geluk om - na 15 jaar relatie - met mijn high school sweetheart te trouwen, met wie ik samen een dochter van 6 en een zoontje van 3 heb. Ons gezinnetje zal rond Valentijnsdag compleet worden, aangezien er een klein broertje voor onze twee kindjes onderweg is. 🥰 Mijn man (want ja, nu mag ik dat echt zeggen 😉), is ook zelfstandige en heeft zijn eigen next level vastgoedkantoor. Samen renoveerden we een traditionele woning met een puntdak en houten balken tot onze droomwoning: een modern, strak wit geheel met de ideale toevoeging van warme elementen. Een droom van een home-office in deze tijden. 🌿⠀

Mijn favoriete reisbestemming? Ibiza, een pina colada drinkend, dat is nu eens echt thuiskomen! 🍸Bora Bora, Hawaï en Bali staan nog op ons lijstje. ☀️⠀

Mijn droom? Dat mijn gezin gezond en ook vooral gelukkig mag zijn, worden en blijven. En waar ik financieel wel eens van durf dromen? Een mooie investeringsportefeuille in aandelen en vastgoed, met liefst ook vastgoed op een tropische bestemming, kwestie van er af en toe eens tussenuit te kunnen 😎. ⠀

En u, waarvan droomt u weleens? ⬇️⠀


6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page