top of page
  • Foto van schrijverASSULAB

We stellen ons even voor: Ray

Hallo, ik ben Ray, aangename kennismaking! 🖐️⠀

Als één van de bestuurders van Assulab stel ik vandaag graag even mezelf voor. Want de grootste troef van ons kantoor is persoonlijke begeleiding en dat zou net iets moeilijker zijn zonder een korte introductie van mezelf.🙋⠀

Hier gaan we! 🎬 Mijn naam is dus Ray, reeds 25 jaar ervaring in de makelaarswereld en al snel de zelfstandige kriebels te pakken, wat zich volledig weerspiegelt in mijn karakter. Ik ben een zeer gepassioneerd persoon, zowel privé als in mijn job. Want als ik ergens voor ga, dan is dat voor de volle 200%. Zo ben ik ook overtuigd vegetariër en kan je me niet bekoren met 'een mooi stukje vlees'.⠀

Ik heb een dochter van 12 jaar, die sinds september haar eerste jaar op de middelbare school doorbrengt, een grote en spannende stap, ook als moeder. 😉 Daarnaast ben ik 21 jaar samen met mijn partner, die ook zelfstandige is. Voor onze mannelijke volgers een leuke tip: hij is de enige barbier in Lille, trots op! ✂️⠀

Mijn favoriete bezigheid? Gezellige feestjes met vrienden en familie en de hele organisatie daarrond, liefst met een gin-tonic in de hand.🍸 Ik hou van R&B en funk muziek, met Prince als mijn absolute topper.⠀

In het verleden mocht ik al Amerika en Nepal schrappen van mijn lijstje met droombestemmingen en van zodra reizen terug mogelijk is, sta ik met een nieuwsgierige blik open voor een volgende verrassingsbestemming. ✈️⠀

Elke dag werk ik hard aan de droom van onze klanten, maar mijn persoonlijke droom? Dat is een goede gezondheid voor mijn gezin, familie en vrienden. En als we over financiën praten, dan durf ik wel eens dromen over een buitenverblijf in Spanje of Portugal. 🏝️⠀

En als u voluit mag dromen, wat is dan uw ideale financiële scenario? 👇⠀
1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page