top of page
assulab_logo-01.png

design your life protection plan

Assulab-115_edited.jpg

Wij zijn Ray en Dominique. We zijn dagelijks met heel veel passie in de weer om uw financiën te optimaliseren 

Wij zijn Ray en Dominique. We zijn dagelijks met heel veel passie in de weer om uw financiën te optimaliseren 

\\ WAT KUNNEN WE VOOR U BETEKENEN? \

 

Bent u zelfstandige, bedrijfsleider, loontrekkende, HR verantwoordelijke, op pensioen,... wij hebben de oplossing voor u. Wij gaan na een zeer doorgedreven analyse samen met u de risico’s en oplossingen bekijken op vlak van pensioentekort, ziekte - en ongevalsrisico, gezinsinkomen, erfbelasting en bijkomende kosten in geval van overlijden. Zo behoeden we u voor onaangename verrassingen. Ook zijn we expert in beleggingen, financial planning en successieplanning. 

 

Op deze manier ontwerpen we samen uw toekomst op lange en korte termijn en beschermt u uzelf en uw gezin en inkomen. Zo is er gemoedsrust en vertrouwen in de toekomst en helpen wij uw dromen te realiseren. Wij bouwen mee aan uw financiële dromen.

Wat vertellen klanten over ASSULAB?

"Een bedrijf met kennis van zaken. Zoekt u een partner om uw eigen financiële zekerheid te creëren? Dan is Assulab DE partner. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden. Succes "

— Duncan Van Reck - bedrijfsleider

Duncan Van Reck, Bestuurder Copandi Vastgoed

Een bedrijf met kennis van zaken. Zoekt u een partner om uw eigen financiële zekerheid te creëren? Dan is ASSULAB dé partner. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden.

Karin Meeus,  Finance Manager Westcon Group

Onze jarenlange professionele samenwerking, de directe no-nonsense aanpak en een constante drijf naar verbeteringen en vernieuwingen geeft ons het volste vertrouwen dat ASSULAB ons de beste oplossingen biedt. 

Luc Larmuseau, Bestuurder iLLumoo

Met oprechte interesse en sterk analytisch denken kunnen jullie steeds onze voorkeuren en verwachtingen inlossen. Na jaren nog steeds een tevreden klant omdat jullie bereid zijn een stapje harder te lopen voor ons als klant

Otto B, Oprichter en bestuurder KMO

Jullie volgen proactief mijn dossier op en geven aan waar ik kan verbeteren om zo telkens mijn resultaat te maximaliseren. Dit in combinatie met jullie kennis, analyses en snelle reactiesnelheid maakt jullie een topteam.

FEEDBACK VAN KLANTEN

istockphoto-909568522-612x612_edited.png

"Onze jarenlange professionele samenwerking, de directe no-nonsense aanpak en een constante drijf naar verbeteringen en vernieuwingen geeft ons het volste vertrouwen dat ASSULAB ons de beste oplossingen biedt."

KARIN MEEUS, FINANCE MANAGER WESTCON GROUP

"Een bedrijf met kennis van zaken. Zoekt u een partner om uw eigen financiële zekerheid te creëren? Dan is ASSULAB dé partner. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden."

DUNCAN VAN RECK, BESTUURDER COPANDI BV

"Met oprechte interesse en sterk analytisch denken kunnen jullie steeds onze voorkeuren en verwachtingen inlossen. Na jaren nog steeds een tevreden klant omdat jullie bereid zijn een stapje harder te lopen voor ons als klant"

LUC LARMUSEAU, BESTUURDER iLLUMOO

Jullie volgen proactief mijn dossier op en geven aan waar ik kan verbeteren om zo telkens mijn resultaat te maximaliseren. Dit in combinatie met jullie kennis, analyses en snelle reactiesnelheid maakt jullie een topteam.

OTTO B, CEO TECH BEDRIJF

bottom of page