top of page
Assulab-138.jpg

PERSOONLIJK, PROFESSIONEEL EN TOCH LAAGDREMPELIG
Bij ASSULAB bent u gerust. U kan steeds bij ons terecht voor al uw vragen via al onze kanalen. Wij staan steeds voor u paraat. U zal steeds met Dominique of Ray contact hebben waardoor we u dossier heel persoonlijk kunnen opvolgen en u doorheen de jaren volgen, beschermen en mee doen groeien. 

Ray De Roover-Tilleman

Ik ben Ray, samen met Dominique, bestuurder van Assulab.

In 1995 ben ik afgestudeerd  in de Handelswetenschappen en ben dan in dienst gegaan bij Swiss Life. Daar heb ik mijn ervaring opgedaan in de ‘tak leven’. Deze opgebouwde kennis en skills hebben me verrijkt en deze heb ik gebruikt om in 2003 mijn avontuur als zelfstandige makelaar te starten.

Reeds 26 jaar heb ik ervaring in de branche. Hierdoor kan ik u perfect bijstaan in het optimaliseren van uw vermogensaangroei en bescherming van uw zaak. We zorgen voor uw gemoedsrust en comfort.

Met veel plezier wil ik u ontmoeten en uw financiële situatie bekijken en aansturen waar nodig. Zo kan u zich concentreren op uw eigen zaak en hoeft u hier zich geen zorgen over te maken.

FSMA: 0479.312.830  

  • LinkedIn - White Circle
Assulab-160.jpg

Dominique
De Pesseroy

Ik ben Dominique en net als Ray bestuurder van ASSULAB. Daarnaast ben ik ook nog ondernemer in de vastgoedsector.

 

Mijn opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen bracht me heel wat financiële en business kennis mee die ik dagelijks in de optimalisatie van de dossiers van onze klanten kan gebruiken. Mijn tien jaar lange ervaring als algemeen manager van mijn eigen afdeling in de mediasector kan voor de nodige kruisbestuiving, managementervaring en vernieuwde blik zorgen.

 

Als mama van drie kindjes en ondernemer in verschillende bedrijven weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om de financiële situatie van uw gezin te beschermen en uw vermogen te doen aangroeien.

 

Ik kijk ernaar uit u binnenkort als klant te mogen verwelkomen en ook uw financiële situatie en die van uw bedrijf helemaal te perfectioneren.

FSMA: 0479.312.830

  • LinkedIn - White Circle
Assulab-54.jpg
Assulab-150.jpg

ONZE KERNWAARDEN

GESPECIALISEERD IN BEDRIJVEN en ZELFSTANDIGEN

PROACTIEF VIA MAATWERK IN HET WAARMAKEN VAN UW WENSEN EN DROMEN 

MEER DAN 26 JAAR ERVARING 

UW DOSSIER 24/7 CONSULTEERBAAR VIA DE DIGITALE SAFE

MEER DAN 600 TEVREDEN BEDRIJDSLEIDERS, ZELFSTANDIGEN EN WERKGEVERS ALS KLANT

bottom of page