top of page
  • Foto van schrijverASSULAB

Betaal je hospitalisatie voortaan voor jezelf en je gezin via de vennootschap

Bijgewerkt op: 4 jun.

Er is een nieuwe formule voor bedrijfsleiders voor hospitalisatie, tandverzekering en ambulante kosten.


  1. Tandverzekering:

Je kunt nu als volwassene je eigen tanden (dus geen bestaande protheses) in een tandverzekering gedekt krijgen via de vennootschap. Dit is zelfs zonder medische formaliteiten. Ook tanden waar je al een gaatje of ontzenuwing hebt gehad, zijn gedekt. Voorheen was dit alleen mogelijk voor tanden waar nog geen behandelingen voor waren uitgevoerd.

Tandartsbezoeken, parodontale behandelingen en meer worden vergoed na tussenkomst van de mutualiteit, tot 80% van een totaalpakket van €2500 per jaar, samen met de ambulante kosten.


  1. Ambulante kosten:

Ambulante kosten zoals kinesitherapie, apotheekkosten van voorgeschreven geneesmiddelen, doktersbezoeken en nog veel meer, worden vergoed na tussenkomst van de mutualiteit, tot 80% van een totaalpakket van €2500 per jaar, samen met de tandzorg.


  1. Hospitalisatieverzekering:

De hospitalisatieverzekering is een must en dekt je bij ziekenhuisopname, inclusief pre- en postkosten (30 dagen voor en 90 dagen na opname). Dit is een wereldwijde dekking, wat je ook tijdens je reizen geruststelt.


De wachttijd voor tandprothesen, bruggen, kronen en implantaten is 9 maanden.

Je gezin kan hier ook bij worden aangesloten en dit kan eveneens door de vennootschap worden betaald. Dit geldt voor iedereen, zonder uitsluiting van bestaande aandoeningen.


Wil je dit ook voor je personeel? Vraag dan gerust een offerte op maat aan.


Heb je al een hospitalisatieverzekering? Vraag dan gerust een vergelijking bij ons aan.


Wil je meer informatie? Neem contact met ons op en we helpen je met plezier verder.


Tot binnenkort,

Ray & Dominique

424 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page